NewsLab

NewsLab

NewsLab er et byrå som består av erfarne tidligere journalister, dyktige videografer og andre kreative og kunnskapsrike innholdsprodusenter og rådgivere. Mens innholdsproduksjon er og alltid vil være i kjernen av det de gjør, tilbyr de også rådgiving, strategier, kurs, PR og ekspertise på sosiale medier, distribusjon og SEO. Alt det som skal til for å treffe en målgruppe med riktig budskap på riktig sted til riktig tid.

Fremfor alt er NewsLab eksperter på god og effektiv formidling. Deres innholdsprodusenter har et øye for gode historier, og evnen til å fortelle dem raskt og effektivt – med kort vei fra idé til publisering når det er nødvendig å «hive seg rundt». NewsLab jobber for å løfte frem ekte historier, gi svar på noe du lurte på, vise frem noe gøy og annerledes, eller bli utfordret på å kommunisere noe komplisert på lettfattelig vis. De vet at kvalitetsinnhold gir fantastiske muligheter til å nå ut til dine målgrupper – og bli hørt.

newslab.no

Torny & Ingrid

Torny & Ingrid

Torny&Ingrid er et selvstendig kreativt team som lager kommunikasjon i alle former, flater og størrelser for bedrifter eller byråer.

De er et allsidig, digitalt og samfunnsengasjert team som gjennom ti år i norsk reklamebransje har skapt gode resultater for Mills, TINE, Ruter, Telia, Orkla, TV 2, Obos, Amnesty og Kreftforeningen m.fl. De har jobbet sammen som team hele veien og vært innom byråer som Dist, Anorak, McCann og the Oslo Company.

Torny&Ingrid holder i kampanjeutvikling og produksjon eller kobles på som kreativ samarbeidspartner i en større prosess. Uansett prosjekt: Torny&Ingrid er en engasjert samarbeidspartner som er opptatt av å levere kreativitet og kvalitet i alle ledd.

The force

The force

The Force er et sterkt, annerledes reklame- og eventbyrå, som lager skreddersydde løsninger som treffer. Maren, også kjent som The Force, er et en-kvinnes-sirkus som sørger for å engasjere, imponere, og skape opplevelser og minner for sitt publikum og sine kunder – som hun alltid også anser som venner. Med ADHD – null skrupler om hva som er mulig, og et stort, spennende nettverk er det The Force hele veien.

Kunder:

HBO, United Pictures, Fox TV, Natgeo, 20Th Century Fox, SF Studios, Fenomen, Maipo Films, Nordisk Film Kino, Nordisk Film Distribusjon, Viaplay – og en drøss private bedrifter gjennom tidene.

https://www.youtube.com/channel/UCrX_0vC0FpXjY2T8S4PO-KA

Pravda

Pravda

Pravda ble etablert i 2001 og har produsert nærmere 400 reklamekampanjer for de fleste store annonsører i Norge. Pravda har fokus på historiefortelling av høy kvalitet for internett, TV og kino.

Pravda representerer ni regissører og to produsenter med lang erfaring i å lage engasjerende reklamefilm. De har vunnet priser i så godt som alle de store internasjonale reklamekonkurransene, såvel som Gullfisken og Gullblyanten, og er et selskap som fokuserer på å levere høy produksjonsverdi til kundene sine.

Pravda er en av stifterne bak Green Producers Club, som har til formål å produsere film mest mulig bærekraftig.

pravda.no

Morten Steingrimsen

Morten Steingrimsen

Morten Steingrimsen har 15 erfaring med markedsføring, PR, innhold og kommunikasjon. Han har bakgrunn som markeds- og partneransvarlig i Canal Digital (Telenor) hvor han jobbet i seks år. Som journalist har han intervjuet flere hundre stjerner som Brad Pitt, Javier Bardem, Hugh Grant og Helen Mirren, og levert innhold til aviser og mediehus som VG, Variety, Dagbladet og Egmont. Han har samarbeidet tett med selskaper som Netflix, Disney, Viacom og TV2. I 2015 skrev han «Den store boken om James Bond», utgitt på Aller Forlag, som solgte 10 000 eksemplarer.

Saurus

Play Video

Saurus

Saurus er et animasjonsstudio med fokus på å lage kvalitet med kreativ utfoldelse.

De har produsert store og små prosjekter siden 2015, tidligere under Storm Studios.

Saurus ble i 2020 et helt eget studio hvor de fikk spisset prosessen og teknologien helt til egen bruk, samtidig som de beholder kvaliteten og punktligheten.

Siden starten har de arbeidet med kjente kunder som Amazon, Stratos, Nidar og Fisherman’s friend.

Deres visjon er å bruke sin spisskompetanse til å skape verdi og kvalitet til alle prosjekter hvor de er involvert.

www.saurus.no

BITdesign

BITdesign

BITdesign AS er et kreativt byrå med lang erfaring innen digitale tjenester
De jobber med design, web og markedsføring, og gjør det mer enn gjerne for deg.

Med over 10 år har de god erfaring og kunnskap til å hjelpe deg med en løsning som passer for deg og din bedrift. De har små og mellomstore bedrifter som vårt hovedfelt, men jobber til tider også med større prosjekt.

Ved å lytte til kundene og stille de vanskelige, men nyttige spørsmålene, finner de ut hvor dere egentlig skal, og hva som får dere til å nå målene.

Hovedkontoret ligger på Kongsvinger, men de har kunder over hele Norge, samt noen i Danmark.

BITdesign er ikke som vanlige web- eller reklamebyrå. De er din norske WordPress-partner.

Design • Utvikling • Drift • Innhold • Support • E-post

www.BITdesign.no

Joakim Molteberg

Play Video

Joakim Molteberg

Joakim har i de siste 11 årene opparbeidet seg solid kompetanse innen regi og produksjon av filmer i forskjellige sjangre og på de fleste plattformer. Han har hatt regi på kortfilmer, musikkvideoer, reklame, filmer for sosiale medier og internfilmer for bedrifter. Joakim har blant annet jobbet med kunder som Widerøe, Aker Solutions, Norsk Folkehjelp, Mittanbud, Ekornes, MatPrat, AF Gruppen, Nettbuss og Oslo Kommune
Play Video
Play Video

Mowi

Mowi

Med over 25 års erfaring fra reklame- og kommunikasjonsbransjen har Mona Wiheden solid innsikt i kommuniksjonsfaget og svært god digital erfaring. Hun har bred erfaring som leder, innholdsrådgiver, strategisk rådgiver og prosjektleder. I tillegg har hun lang erfaring som redaktør, utvikler av innholdsstrategier og digitale strategier samt utvikling av redaksjonelle konsepter.

https://www.wiheden.no/intro

Mindshare

Mindshare

Mindshare er en global virksomhet med mer enn 7 000 ansatte i 86 land, med kontorer i blant annet Oslo, København, Helsingfors, Stockholm og Göteborg. Dette gir en sterk lokal forankring i hvert marked, kombinert med et internasjonalt nettverk av ressurser, verktøy, arbeidsmetoder og infrastruktur. De jobber med strategier og utføring av oppdrag innen merkevarebygging og kommunikasjon, med kampanjer og enkeltoppdrag. De sørger for at rett innhold, kommer på rett sted til rett tid, slik at merkevaren din blir relevant for kundene. Alt de gjør er basert på innsikt i data – og de måler effekten av det. Slik kan de gjøre mer av det som virker, og mindre av det som ikke virker. Samarbeid er et nøkkelord for Mindshare. Det er viktig å være god på samarbeid. Det gjelder å få det beste ut av folk og sørge for et samarbeidsklima der alle vil det beste for hverandre. Slik skaper de vekst for kundene  og lærer mest mulig av hverandre.