Takk til alle som deltok på campen!

Takk til alle som deltok på campen!

Green Camp - konferansen for markedsføring og kommunikasjon av bærekraft.

28. april ble campen holdt på Klingenberg kino. En hel dag fylt med kunnskap for å gi drivkraft fremover i bærekraftsarbeidet. Med foredrag fra blant annet NRK, Schibsted, IKEA, Nortura og Øyafestivalen, samt workshop fra Awake, som ga veiledning, inspirasjon og verktøy i arbeidet med bærekraft og kommunikasjon. Campen ble ledet av Jenny Skavlan som konferansier.

 

Program

Dagen besto av et fullspekket program med foredrag og workshops fordelt på 3 saler på Klingenberg kino.  Klikk deg inn på salene nedenfor for å se programoversikten.

Sal 1

Programmet for hovedsalen med foredrag gjennom hele dagen finner du her.

Sal 2

Programmet for sal 2 med foredrag gjennom deler av dagen finner du her.

Sal 4

Workshop om hvordan kommunisere bærekraft. Delta enten før eller etter lunsj.

I etterkant av foredragene var det After Camp i Polestar sine lokaler i Øvre Slottsgate 7 med musikk, fingermat og drikke, hvor samtalene fortsatte. 

Lørdagsrådet

Lørdagsrådet

- en bærekraftspesial

Lørdagsrådet med Live Nelvik i spissen stilte opp med en bærekraftspesial. Rådgivere i panelet besto av Jonis Josef, Christian Lodgaard fra Flokk og Jenny Skavlan.

Der ble det spørsmål om bærekraftutfordringer på arbeidsplassen, hvordan håndtere vanskelige kollegaer, smugspising av burger når du egentlig er vegetarianer, og hvordan du skal håndtere at selskapet ditt bare later som de er opptatt av bærekraft. Og litt om mangel på toalettpapir.

Rådgiverne var klare for å ta opp alle slags problem. 

Foredragsholdere

Workshop

På Green Camp var det en rekke foredrag gjennom hele dagen i to saler. I tillegg fikk de påmeldte muligheten til å delta på Awake sin workshop om kommunikasjon av bærekraft.

Hvordan kommunisere bærekraft?
Endelig kan dere få hjelp til å finne retningen på deres bærekraftkommunikasjon! Awake tar dere med på en reise der målet er å få en bedre forståelse for hvordan dere kan formidle deres bærekrafthistorie.

Sammen går vi igjennom lekne oppgaver hvor dere får hjelp til å prioritere deres budskap, finne deres hjertesak og løfte opp det unike med deres bærekraftarbeid. I tillegg får dere innsikt i hva som er viktig å tenke på når det gjelder kommunikasjon av bærekraft.

– Hvordan kan dere skape engasjement?
– Hvordan kan dere trygge prosessen og unngå grønnvasking?
– Hvordan kan dere snakke om utfordringene?

Få innblikk i et verktøy som dere enkelt kan ta med dere videre. Vi skal gi dere inspirasjon til å kommunisere bærekraft med stolthet.

Hvis du vil på Awake sin workshop, så ikke vær redd for å gå glipp av noe fra de andre salene. Vi gjør opptak av alle foredrag som du kan se i etterkant.

Awake, Camilla Elise Berg, Daglig leder / Marte Alstad Hansen, Kreativ leder

Takk for i år!

På Green Camp skapte vi god festivalstemning. Det ble en dag med inspirerende foredrag og workshops, digg mat og snacks gjennom hele dagen. 

Takk til alle som kom og bidro på scenen, i salene og lokalene!

Våre samarbeidspartnere

Våre sponsorer

En hel dag med inspirasjon

Foredrag

Workshops

Digg mat

Green Camp ble arrangert av:

Nr.17

Tanja Schøien
Daglig leder/Rådgiver
tanja.schoien@nr17.no
+47 926 40 670

 

Berit Hushagen
Prosjektleder
berit.hushagen@nr17.no
+47 472 55 176